Vácott.hu

a Dunakanyar hírgyűjtője
Súlyos balesetet szenvedett Fábián Gábor, most össze kell fogni

Fábián Gábor, a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium igazgatója a hétvége folyamán súlyos balesetet szenvedett. Egy esés következtében súlyosan megsérült a gerince, mentőhelikopter vitte kórházba. A család most az alábbi közleményt adta ki:

🤞 ÖSSZEFOGÁS FÁBIÁN GÁBOR IGAZGATÓ ÚR FELÉPÜLÉSÉÉRT 🤞

Számlaszám: 11773425-04012034
Számlavezető neve: Fábián Gábor és neje
Közlemény (opcionális): Összefogás Fábián Gábor felépüléséért
Bank: OTP Bank

Fábián Gábor, a Váci SzC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma igazgatója, május 15-én, szombaton, egy szerencsétlen leesés következtében súlyos balesetet szenvedett. A Honvédkórház kiváló mentőseinek, orvosainak és ápolóinak köszönhetően nincs életveszélyben, de mozgásképessége határozatlan ideig jelentősen korlátozott.

Gábort nagyon sokan ismerik Vácon és környékén, de rosszat nem tudna róla senki mondani: mindig egyenes, őszinte és becsületes ember, ami miatt még igazságtalanabbnak érezzük a sorsot.

Nem ismerünk azonban nála erősebb embert sem. Minden szalmaszálba bele fog kapaszkodni, és küzdeni fog. Hamarosan több hetes rehabilitáció vár rá, majd otthon a családja, szerettei.

A hirtelen jött szerencsétlenség miatt szükséges a házuk teljes akadálymentesítése, felépülést segítő eszközök beszerzése és terápiák finanszírozása. Ezekre a kiadásokra senki nem készül előre, így minden segítség jól jön. Aki úgy érzi, hogy tudja és szeretné segíteni Gábort és családját, kérjük a fenti számlaszámra utaljon a számára megengedhető összeget.

Gábor, és családja nevében köszönünk anyagi támogatástól függetlenül minden jókívánságot, pozitív energiát, ez mindennél többet jelent! ❤️

A vácott.hu weboldal is kéri, hogy aki tud, segítsen Fábián Gábor családjának, emellett pedig sikeres rehabilitációt kívánunk!