Vácott.hu

a Dunakanyar hírgyűjtője
Szájer-ügy: ereszcsatorna került a váci Fidesz iroda elé

A belga sajtó robbantotta ma a bombát, miszerint Szájer József, néhány napja lemondott Fidesz-KDNP által delegált Európai parlamenti képviselő az ottani kijárási tilalmat megszegve egy melegbárban tarott bulin vett részt 25 férfi jelenlétéban, ahonnan az ereszcsatornán keresztül próbált menekülni. A hírek szerint kábítószert is találhattak nála – írja a hu.euronews.com.

Kedd este a “Jobbik Vác” Facebook-oldal osztott meg képet arról, hogy a váci főtér közelében található Fidesz iroda elé is került egy ereszcsatorna.

Az alábbiakat kommentelték a képhez:

A váci Fidesz és csatolt szervezetei hosszú ideje a gender témán lovagolnak. Most, hogy Szájer József EP-képviselő táskájában kábítószerekkel egy melegbár ereszcsatornáján menekült a brüsszeli hatóságok elől, ideje volt saját fegyverüket ellenük fordítani. Mi lesz a következő srácok? Alaptörvénybe foglaljátok, hogy a család gyerekből, anyából és 25 apából áll? Amíg ezen gondolkodtok, fogadjátok irodátokon kis ajandékunkat, egy original ereszcsatornát. Garantáltan gendersemleges!

(Kép: Jobbik Vác Faebook-oldal)