Vácott.hu

a Dunakanyar hírgyűjtője
Piknikpadokat adtak át Deákváron

A hét folyamán átadták a megújult piknikpadokat a deákvári Munkácsy parkban.

A hírről Rozmaring Sándor, önkormányzati képviselő Facebook-posztban számolt be:

,,Örömmel osztom meg Önökkel a hírt, hogy a mai naptól megújult formában várja a Munkácsy-park a pihenni, sétálni, kutyát sétáltatni, sportolni vágyókat. Köszönöm mindazoknak, akik hozzájárultak, hogy a park megtisztult az illegálisan lerakott hulladékoktól. Köszönöm a Váci Városfejlesztő Kft. Kertészeti Részlegének a növények ápolását és a további gondozásukat, az Útkarbantartó Részleg munkáját, amivel kulturált, természetbe illő megoldást találtak a park lezárására az eddig használt autógumik helyett. Köszönöm továbbá a Magasépítő Részleg munkatársainak,hogy újra használhatóvá tették a közpark „bútorait”. A park jövőbeni tisztántartását új szeméttárolók és kutyaürülék-gyűjtők segítik.
A park sorsát eddig is sokan a szívükön viselték, hiszem, hogy ez a kör napról- napra bővülni fog.”

Ilyen volt,
ilyen lett.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Matkovich Ilona polgármester mellett több önkormányzati képviselő is részt vett. Tótváradi-Nagy Bence kiemelte, hogy nagyon örül az új kutyaürülék gyűjtő edényeknek, amelyek egy 21. századi, civilizált város alapvető kellékei, és eddig hiányoztak Deákvárról. Nyomatékosan kérte a lakosságot, hogy használják ezeket a ládákat, hiszen a kutyák nem tudnak takarítani maguk után.

Kutyaürülék gyűjtők is kerültek a Munkácsy parkba

A sajtótájékoztató végén Kászonyi Károly, önkormányzati képviselő elmondta, hogy a következő cél, hogy egy új játszótér is kerüljön a park alsó részére.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.